Utrecht
06 39 35 1662
contact@meriamverhoef.nl

Wandelcoaching

Ben jij op het punt gekomen dat je het anders wilt aanpakken?

Loop je steeds tegen dezelfde blokades aan? Heb je een beperkende overtuiging waar je vanaf wilt? Ben je ergens bang voor? Heb je burn out verschijnselen? Heb je last van je eigen gedrag? Of juist dat van anderen? En wil je daar wat aan veranderen? Wil je meer naar je gevoel luisteren? Wil je de reis maken van hoofd naar hart?

Ik loop graag een stukje met je mee, lekker buiten in de natuur. Gebruiken wat zich voordoet. Ik doe dat constructief en met compassie. Zo krijg je inzicht in je eigen verhaal en worden jouw doelen helder. Ik luister zonder oordeel. Vanuit m'n hart en altijd met aandacht.

Stap voor stap werken wij aan je fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouw je je eigen kracht op.

Mindful Run Wandelcoaching is helder en effectief.

Een coachingstraject bestaat uit 5 sessie's van 2 uur plus één terugkom sessie na 2 maanden. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een telefonisch kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is. Dit gesprek is altijd gratis.

Voordelen wandelcoaching

  • buiten zijn bevordert de ontspanning van lichaam en geest
  • de zintuigen worden maximaal gestimuleerd door de geuren, kleuren, veranderende beelden, de wind door je haren en de zon of regen op je gezicht
  • je komt fysiek en mentaal gemakkelijk in beweging
  • lastige onderwerpen worden wandelend gemakkelijk besproken. Men hoeft elkaar namelijk niet aan te kijken
  • daadwerkelijk in actie komen gaat sneller door de actieve houding
  • de beelden uit de natuur helpen om te verwoorden wat er intern zich afspeelt
  • de steeds veranderende omgeving stimuleert om anders te kijken, te denken en te doen

Wandelcoaching

Resultaat van het Mindful Run Wandelcoachtraject

☑ Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.

☑ Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.

☑ Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding

☑ De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste

keuzes te maken.

Daarom kies je voor Mindful Run Wandelcoaching

☑ Mijn aanpak is direct, duidelijk en actief

☑ Professionele begeleiding volgens de Mindful Run-Methode

☑ Nazorg programma's: Je kunt na het coachings- traject deelnemen aan de Mindful Run of walk cursus.

☑ Ik ben een gecertificeerd Mindful Run Wandelcoach, heb de coachopleiding voltooid bij de Academie voor Psychodynamica en heb de NLP master practitioner afgerond bij de Mind Academy.

Ik heb dit traject als heel prettig, veilig en vertrouwd ervaren. Meriam is een fijne warme coach, die goed en actief kan luisteren en goed heeft kunnen inspelen op mijn vraagbehoefte. Haar manier van coachen, in de buitenlucht, heeft mij bijzonder goed gedaan en heeft mij heel dicht bij mijn gevoel kunnen brengen.

Meriam heeft door middel van haar manier van vragen stellen goed door kunnen prikken bij mij en een aantal dingen bloot kunnen leggen die ik bij een ander persoon niet had toegelaten.

Ze kan heel goed en actief luisteren en heeft een hele fijne manier van vragen stellen, ook laat zij geregeld stiltes vallen, waardoor ik heel goed de ruimte kon krijgen om dingen boven water te halen.

Cynthia

Ik heb de coachsessie vorige week als zeer prettig ervaren. Ik ben een buitenmens dus om deze te kunnen doen tijdens een wandeling vond ik zeer prettig. Een dergelijk sessie was nieuw voor mij. Ik ben ervan overtuigd dat deze coachsessie me weer een stukje dichterbij mijn doel heeft geholpen. 

Caroline

 

Ik wil je bedanken voor de prettige wandelcoach sessies! De oefeningen hebben me geholpen in het verder kaderen van wat ik wil. Op een zeer positieve en prettige manier. De feedback die ik van je heb gekregen geeft de essentie goed weer en is waardevol om mee verder te gaan. Zonder elkaar echt te kennen, was er een open en vertrouwde sfeer. Ik heb het als zeer prettig, inspirerend en positief ervaren.

Jenneke 

IETS VOOR JOU?

Ben jij toe aan de volgende stap? 

Elk traject start met een vrijblijvende, gratis telefonische intake om kennis te maken en jouw coachvraag duidelijk te krijgen. In de daaropvolgende coachgesprekken gaan we aan de slag met jouw coachvraag.

Het tarief voor de Mindful Wandel Coaching is €75,-- per uur.

Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt in de Mindful Run Wandelcoaching.

Stuur een e-mail

...of bel me

 

Meriam Verhoef

06 39 35 1662

contact@meriamverhoef.nl