fbpx
Utrecht
06 39 35 1662
contact@meriamverhoef.nl

Wandelcoaching

Ik loop graag een stukje met je mee, lekker buiten in de natuur. Dat gebruiken wat zich voordoet. Ik doe dat constructief en met compassie. Zo krijg je inzicht in je eigen verhaal en worden jouw doelen helder. Ik luister zonder oordeel. Soms direct, soms met een kwinkslag, maar altijd met aandacht.

Ik zet je in beweging, zodat je met vertrouwen de juiste stappen kunt zetten. Daarbij zet ik werkvormen in die ik heb verzameld uit mijn opleidingen, trainingen, en in de praktijk.

Voordelen wandelcoaching

  • buiten zijn bevordert de ontspanning van lichaam en geest
  • de zintuigen worden maximaal gestimuleerd door de geuren, kleuren, veranderende beelden, de wind door je haren en de zon of regen op je gezicht
  • je komt fysiek en mentaal gemakkelijk in beweging
  • lastige onderwerpen worden wandelend gemakkelijk besproken. Men hoeft elkaar namelijk niet aan te kijken
  • daadwerkelijk in actie komen gaat sneller door de actieve houding
  • de beelden uit de natuur helpen om te verwoorden wat er intern zich afspeelt
  • de steeds veranderende omgeving stimuleert om anders te kijken, te denken en te doen

Wandelcoaching

Wat is het?

De omgeving wordt bij deze vorm van coaching als extra hulpbron gebruikt.      Er wordt niet alleen gewandeld en gepraat, maar er wordt voortdurend gereflecteerd op de omgeving. Daarbij wordt alles benut als inspiratiebron  om te reflecteren op de innerlijke processen van de cliënt.

 

Hoe werkt het?

Afhankelijk van je hulpvraag bepalen we vooraf het aantal sessies. We ontmoeten elkaar op een afgesproken plek in het bos of park ergens in of rond Utrecht. Van daaruit gaan we wandelen en coach ik jou. Een sessie duurt één tot anderhalf uur.

 

Ik heb dit traject als heel prettig, veilig en vertrouwd ervaren. Meriam is een fijne warme coach, die goed en actief kan luisteren en goed heeft kunnen inspelen op mijn vraagbehoefte. Haar manier van coachen, in de buitenlucht, heeft mij bijzonder goed gedaan en heeft mij heel dicht bij mijn gevoel kunnen brengen.

Meriam heeft door middel van haar manier van vragen stellen goed door kunnen prikken bij mij en een aantal dingen bloot kunnen leggen die ik bij een ander persoon niet had toegelaten.

Ze kan heel goed en actief luisteren en heeft een hele fijne manier van vragen stellen, ook laat zij geregeld stiltes vallen, waardoor ik heel goed de ruimte kon krijgen om dingen boven water te halen.

Cynthia

Ik heb de coachsessie vorige week als zeer prettig ervaren. Ik ben een buitenmens dus om deze te kunnen doen tijdens een wandeling vond ik zeer prettig. Een dergelijk sessie was nieuw voor mij. Ik ben ervan overtuigd dat deze coachsessie me weer een stukje dichterbij mijn doel heeft geholpen. 

Caroline

Ik wil je bedanken voor de prettige wandelcoach sessies! De oefeningen hebben me geholpen in het verder kaderen van wat ik wil. Op een zeer positieve en prettige manier. De feedback die ik van je heb gekregen geeft de essentie goed weer en is waardevol om mee verder te gaan. Zonder elkaar echt te kennen, was er een open en vertrouwde sfeer. Ik heb het als zeer prettig, inspirerend en positief ervaren.

Jenneke 

IETS VOOR JOU?

Aarzel dan niet om contact op te nemen...

...en neem nu de stap om het beste uit jezelf te halen.

Stuur een e-mail

...of bel me

 

Meriam Verhoef

06 39 35 1662

contact@meriamverhoef.nl