Utrecht
06 39 35 1662
contact@meriamverhoef.nl

Over mij

Ik ben Meriam Verhoef en ik doe vooral waar ik goed in ben, blij van wordt en waar ik anderen mee kan ondersteunen en ontzorgen.

Ik kan vrij slecht tegen hokjes en ben daar zelf dan ook niet makkelijk in te stoppen.

Wat de gemene deler is in mijn activiteiten is dat ik resultaat wil behalen. Dat doe ik in mijn werk als projectmanager en ook in mijn werk als trainer en coach. Op een volstrekt andere manier maar toch ook weer niet zo heel erg anders.

Want in dat behalen van resultaat vind ik het allerbelangrijkste dat je met enthousiasme en op basis van gelijkwaardigheid met elkaar samenwerkt. Dat je bereid bent om te delen en om te ontdekken, dat je elkaar inspireert en uitdaagt. En eigenlijk is dat voor coaching, training en projectmanagement hetzelfde.

En hoe doe ik dat dan, dat resultaat behalen? Met veel plezier en enthousiasme, ik inspireer en motiveer, ik ben oneindig flexibel in het bedenken van oplossingen en ben zeer breed inzetbaar. Ik communiceer helder en empatisch. Ik schakel snel en heb een dienstverlenende instelling.

Daarnaast vind ik het belangrijk om te werken met mensen en bedrijven die het belang van een verbindende en duurzame samenleving in het vizier hebben.

Kortom, ben je op zoek naar een coach of trainer die inspireert en verbindt of heb je een project dat je graag professioneel gemanaged ziet worden? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Meriam Verhoef