Utrecht
06 39 35 1662
contact@meriamverhoef.nl

Mindful Run/Walk 5-weekse cursus

MIND Blue Monday Run 2020

MIND Blue Monday Run 2020Op 20 januari 2020 is het weer Blue Monday, de zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar. Na de twee voorgaande successen zullen er ook dit jaar weer MIND Blue Monday Runs zijn op verschillende locaties in het land! In Utrecht wordt de Blue Monday Run georganiseerd door Mindful Run Utrecht. onder de naam MINDful Blue Monday RUN Utrecht.

Waarom hardlopen tegen depressie?

Verschillende onderzoeken hebben bewezen dat hardlopen (en bewegen in het algemeen) depressieve klachten vermindert. Je doet het dus vooral voor jezelf! Maar ook rennen we natuurlijk om aandacht te vragen voor de verschrikkelijke ziekte depressie.

Doe je mee?

De Run is geschikt voor iedereen die 300 meter achter elkaar kan joggen. Ik neem je mee langs de mooiste plekjes van Utrecht. We doen onderweg allerlei leuke, inspirerende en Mindful oefeningen. De kosten voor deze Run bedragen minimaal € 15 en de opbrengst gaat volledig naar MIND.

Naast het aandacht vragen voor depressie, gaan we met deze actie geld ophalen om psychische problemen te voorkomen en om mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen. Zo biedt MIND een website MIND Blue voor mensen met een depressie en kunnen mensen met hun hulpvragen bij MIND Korrelatie terecht.

Je kunt je hier direct aanmelden en je bijdrage over maken.

We starten op maandag 20 januari om 19:30 bij het podium op Park Lepelenburg waar we rond 21:00 uur weer zullen terug keren.

          Welkom bij Mindful Run/Walk                

Mindful Run/Walk is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en (hard)lopen en draagt direct bij aan vermindering van stress en het verhoogt de energie. Mindful Run/Walk is bewust bewegen in het hier en nu, ademhalingstechnieken en fun en nog veel meer. Mindful Run/Walk is voor iedereen toegankelijk. Zowel voor de gevorderde hardloper als voor de niet-sporter die wat wil gaan bewegen.

5-weekse cursus:

5 bijeenkomsten in de buitenlucht van 1,5 uur

geschikt voor iedereen

maximaal 10 deelnemers

  prijs 95 euro p.p.

RESULTAAT: Meer energie, minder stress, bewustwording, en makkelijker lopen!

Doe je mee?

Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het lopen toepast, maar in je hele leven.

Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen of rennen bent. Je leert je lijf beter kennen waardoor je eerder voelt dat je je eigen grens over gaat en je wordt bewust van hoe je je ademhaling in kunt zetten in situaties die jij als stressvol ervaart.

Wat kan Mindful Run je brengen?

Ik denk dat iedere sporter een cursus Mindful Run eens zou moeten proberen. Niet bezig zijn met doelen, tijden of afstanden, maar simpelweg lopen en genieten in het hier-en-nu. Probeer het eens en ontdek wat het je kan brengen! Je zult verrast zijn. Ook de beginnende hardloper kan prima mee doen. De oefeningen zijn zo opgebouwd dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. Want het gaat niet om presteren maar om beleven en plezier.

Meer weten?

Klik op de foto hieronder voor een korte (1minuut) impressie van Mindful Run.

Mindful Walk

Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful Run technieken toepast tijdens het wandelen? Dan is de 5-weekse Mindful Walk cursus echt iets voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness- en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent. 

Mindful Walk

Mindfulness in beweging

en nog zoveel meer

Wat anderen ervan vinden

Mindful Run, Utrecht, Mindful Walk, hardlopen, wandelen, meditatie, yoga, ademhalen, ademen, buiten, spelen, aandacht, nu, me-time, natuur, sporten, mindfulness

Mindful Run, Utrecht, Mindful Walk, hardlopen, wandelen, meditatie, yoga, ademhalen, ademen, buiten, spelen, aandacht, nu, me-time, natuur, sporten, mindfulness

Mindful Run, Utrecht, Mindful Walk, hardlopen, wandelen, meditatie, yoga, ademhalen, ademen, buiten, spelen, aandacht, nu, me-time, natuur, sporten, mindfulness

Mindful Run, Utrecht, Mindful Walk, hardlopen, wandelen, meditatie, yoga, ademhalen, ademen, buiten, spelen, aandacht, nu, me-time, natuur, sporten, mindfulness

Meer weten?

Klik op de foto hieronder voor een korte (1minuut) impressie van Mindful Walk.

Meedoen met de 5-weekse?

Op zaterdagmorgen 15 februari start er weer een Mindful Run cursus in Utrecht in Park de Voorveldse polder. 

Op vrijdagmorgen 14 februari start er een Mindful Walk cursus in Utrecht in Park de Voorveldse polder.

Wil je je direct aanmelden voor de 5-weekse? Ga dan naar de aanmeldpagina.

Voor bedrijven

Mindful Run is een laagdrempelige manier om je vitaliteit te verhogen en je stressniveau te verlagen. Voor bedrijven dus heel interessant, want wie wil er nu geen energieke medewerkers?

Wil je Mindful Run inzetten voor je bedrijf? Mail dan naar mindfulrunutrecht@gmail.com en stel je vraag. Bellen met Meriam Verhoef kan natuurlijk ook: 06-39351662.

Ga voor de meest actuele info naar de facebookpagina van Mindful Run Utrecht

Hier vindt je de meest up to date informatie, de laatste foto's en inspirerende quotes.

Klik op onderstaande icoon en je komt op de Facebookpagina