Utrecht
06 39 35 1662
contact@meriamverhoef.nl

Dit deel ik graag met jou

 

Een pagina met inspirerende links, momentjes voor jezelf, mooie muziek en andere zaken die ik graag met jou deel.

 

 

 

Embrace of love t-shirts Niet zomaar een t-shirt: Hun doel is een beweging op gang te brengen van mensen die met het dragen van een Embrace of Love T-shirt laten zien dat ze geloven in de kracht van liefde, verbinding en eenheid.

 

 

 

 

Een momentje voor jezelf, korte ademhalingsoefeningen. Even weg van de gekte van de dag en de drukte om je heen. En het mooie is… het kost je maar een paar minuten.

 

 

 

Omkara – Remember who you are.  Een prachtig hartverwarmend nummer. Goed voor bijna 7 minuten kippenvel.

 

 

How to train your monkey mind. Mediteren hoeft niet een half uur of langer in een lotushouding, het kan ook in 2 seconden. Lopend of etend. Mediteren in 2 seconden kan dat? Volgens deze monnik wel.

 

 

 

Seats to meet. Een unieke werk- vergader- of kantoorruimte. Flexibele voorwaarden en toegang tot een netwerk vol expertise maken hen uniek. En je betaalt met sociaal kapitaal. Verspreid over heel Nederland.

 

 

 

Pedicure at home. Een fijne praktijk vlakbij station Vaartsche Rijn. Jolanda Koppenol is gespecialiseerd pedicure & sportpodoloog.

 

 

Lekker in een potje De bewuste beautylijn. Handgemaakt van eetbare en natuurlijke ingredienten. Het zijn echt heerlijke producten. Je merkt gewoon dat ze eerlijk zijn en goed voor je. Zelfs de deodorant werkt goed en dat is van ‘gewone producten’ bij de drogist niet altijd te zeggen.